Wie is bevoegd om het leven van mijn kinderen te onderzoeken?


Waarom zou ik mijn kinderen laten schaduwen?


Voor de meeste ouders is het geluk van hun kinderen van uiterst groot belang. U wil er altijd zeker van zijn dat het goed gaat met uw zoon of dochter. Maar wat als u hieraan twijfelt? Heeft u onlangs veranderingen gemerkt in zijn of haar gedrag en heeft u bijvoorbeeld een vermoeden van alcohol- of druggebruik?


Ook afpersing of chantage kunnen het leven van uw kinderen in de war sturen en indirect ook uw leven beïnvloeden. Hebt u een vermoeden dat één van uw kinderen wordt afgeperst, maar ontkent hij of zij uit schrik om de familie in gevaar te brengen? Door het leven van uw kinderen te onderzoeken leveren wij u het bewijs dat nodig is om verdere stappen te ondernemen.


Hoe kan LIKA Consultants mij helpen?


LIKA Consultants kan voor u de dagelijkse levenswandel van uw kinderen onderzoeken tot in de kleinste details. Indien nodig infiltreren wij in het uitgangsmilieu van uw kind en onderzoeken voor u met wie ze optrekken. We kunnen voor u ook nagaan of uw kind wel elke dag naar school gaat en of hij of zij er foute vrienden op na houdt. Zo bent u als ouder steeds goed ingelicht over de levenswandel van uw kinderen en kan u bijsturen wanneer het de verkeerde kant dreigt uit te gaan.


Vermoedt u dat uw kinderen in de problemen zitten of wil u er zeker van zijn dat ze zich niet met de verkeerde mensen inlaten? Neem contact op met een privé detective van LIKA Consultants!