Wat doe ik als mijn partner signalen van een dubbelleven vertoont?


Hoe breng ik een dubbelleven aan het licht?


Heeft u het vermoeden dat uw partner een dubbelleven leidt, gokt of zich met andere onregelmatigheden bezighoudt? Er zijn een aantal signalen die op een dubbelleven kunnen wijzen. Om die voor u aan het licht te brengen gaan we bij LIKA Consultants erg zorgvuldig te werk opdat de persoon in kwestie niets van ons onderzoek merkt. Wij spitten alles tot op de bodem uit en brengen de volledige levenswandel van uw partner voor u in kaart.


Wie leidt er zoal een dubbelleven?


U denkt vast dat de kans dat iemand uit uw directe omgeving een dubbelleven leidt erg klein is, maar niets is minder waar. Mensen hebben verschillende redenen om er een dubbele agenda op na te houden, zoals ontrouw en mogelijk een tweede gezin of in het kader van bedrijfsspionage. Ook een online dubbelleven is vandaag de dag zeker geen uitzondering.


Wanneer is er sprake van een gokverslaving?


Er is sprake van een gokverslaving wanneer iemand te veel speelt en geld verliest en daardoor zowel zijn eigen leven als dat van de mensen in zijn of haar naaste omgeving negatief beïnvloedt. Een gokverslaving heeft vaak verregaande financiële, maatschappelijke en zelfs psychologische gevolgen.


Ving u signalen op van een dubbelleven bij uw partner of vermoedt u dat hij of zij lijdt aan een gokverslaving? Neem contact op met de experts van LIKA Consultants.