Waar kan ik terecht als ik iemand wil laten schaduwen?


Hoe gaat het schaduwen van mensen in zijn werk?


Wanneer u vermoedt dat iemand een dubbelleven leidt of betrokken is bij strafbare feiten kan u hem of haar laten schaduwen om uw vermoedens te staven. Tijdens het schaduwen wordt de persoon in kwestie gevolgd en zijn doen en laten wordt nauwkeurig opgetekend.


Er wordt een dossier met bewijsmateriaal aangelegd waarmee de persoon nadien kan worden geconfronteerd of dat gebruikt kan worden om juridische stappen te zetten, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van ontrouw.


Wat kan LIKA Consultants voor u doen?


Wanneer u iemand wil laten schaduwen gaan onze erkende privé detectives voor u op pad om de levenswandel van het target in kaart te brengen. Bij het schaduwen van mensen verplaatsen ze zich zowel met de fiets, de motor als de wagen om zo te kunnen inspelen op iedere onverwachte situatie.


Achtervolgingen gebeuren discreet in voertuigen die zijn uitgerust met een radioverbinding om de communicatie tussen onze medewerkers te vergemakkelijken.


Wil u iemand laten schaduwen of wil u bewijslast over iemand verzamelen die u kan gebruiken tijdens een juridische procedure? Neem contact op met de experts van LIKA Consultants!