Waarom zou ik gebruik gaan maken van spionage?


Welk doel heeft spionage bij particulieren?


Sinds de wet van 19 juli 1991 kunnen ook particulieren een beroep doen op een erkend privé detective voor het verrichten van diverse soorten onderzoek met betrekking tot burgerlijke aangelegenheden, maar ook tot zaken uit de strafrechtelijke sfeer. Zo kan u tegenwoordig wanneer u met een bepaald probleem zit de juiste informatie of het nodige bewijsmateriaal bekomen aan de hand van spionage.


Wat is het voordeel voor bedrijven?


Ook voor ondernemingen is het vaak van uitermate groot belang dat ze over de juiste informatie beschikken. Dit geldt zowel voor multinationals, KMO’s als voor een eenmanszaak. Het gaat hier om het soort informatie dat u in staat stelt om een correcte beslissing te nemen of die u behoedt voor financiële of morele schade.


Wat kan LIKA Consultants voor mij doen?


Het bemachtigen van belangrijke of gevoelige informatie is niet altijd zo eenvoudig. Zeker wanneer het spionage betreft, laat u zich het best bijstaan door één van onze erkende detectives. Zij werken discreet en binnen het wettelijke kader, zodat u zonder problemen gebruik kan maken van de door hen verworven kennis.


Wilt u als particulier gebruik maken van spionage of wilt u als bedrijf bepaalde informatie achterhalen? Neem contact op met de experts van LIKA Consultants!