Welke prijs rekent een privé detective aan voor zijn diensten?


Waarvan is de prijs van een privé detective afhankelijk?


De prijs die u betaalt voor een privé detective is afhankelijk van de omvang en de aard van de opdracht. Wij streven ernaar onze klanten zo efficiënt mogelijk verder te helpen tegen een eerlijke prijs. Tijdens een eerste gesprek verzamelen we de nodige informatie en schetsen we een duidelijk beeld van uw situatie. Op basis daarvan stellen we een bepaalde werkwijze en een aangepast budget voor.


Na afloop van het onderzoek krijgt u een eindverslag. Hierin vindt u een gedetailleerd overzicht van onze bevindingen aan de hand van de plaats, het uur en een omschrijving van de feiten. Wij voorzien u ook steeds van het gemaakte beeldmateriaal.


Wist u trouwens dat u eveneens de mogelijkheid hebt om met dagprijzen te werken? In het geval van bedrijven wordt er voorafgaand een offerte opgemaakt.


Waarop baseert LIKA Consultants zijn prijzen?


We baseren onze prijzen ondermeer op de (technische) middelen en het aantal personen die nodig zijn om uw opdracht uit te voeren. Of het nu gaat over een onderzoek in het kader van belaging of een screening van uw personeel, u betaalt enkel de effectief gepresteerde werkuren van de privé detective.


Het gebruik van technische middelen houdt vaak een vermindering van het aantal uren in. Hierdoor liggen de kosten uiteraard lager. Bovendien leert de ervaring ons dat het bedrag dat u in een privé detective investeert, zich steeds vanzelf terugbetaalt. Is het niet financieel, dan wel emotioneel.


Wat moet ik betalen voor een prijsofferte?


U kan onze prijsoffertes steeds vrijblijvend aanvragen. Als klant kan u de kosten die u aan het onderzoek wil uitgeven trouwens actief mee bepalen. Zo zorgen we ervoor dat de prijs voor uw privé detective steeds in overeenstemming is met onderzoeksdaden waarvoor u op voorhand de toestemming heeft gegeven. Na het intake gesprek weet u dus perfect wat u kan verwachten.


Heeft u nog verdere vragen over de tarieven die wij hanteren of wil u weten wat de kosten van een detective zijn voor uw specifieke situatie? Neem dan contact op met de experts van LIKA Consultants!